Den moderne livsstil kræver nye løsninger - ZEISS SmartLife brilleglas

ZEISS SmartLife

En ny ZEISS innovation for et behageligt syn. Online og offline.

ZEISS SmartLife brilleglas. En ny ZEISS innovation for et behageligt syn. Online og offline.

ZEISS SmartLife brilleglas er specielt designet til at holde trit med den travle livsstil i en moderne verden. På grundlag af denne online forbundne livsstil, visuelle adfærd og aldersrelaterede behov har ZEISS udviklet et nyt og komplet sortiment af brilleglas, som skal give et afslappet og komfortabelt syn på alle afstande og synsretninger - uanset aldersgruppe.

Det første komplette sortiment af brilleglas til en online forbundet og travl livsstil.

Scroll, dobbeltklik og swipe, samtidig med at du er på farten. Vores hurtige og opkoblede livsstil stiller større krav til øjnene end nogensinde før. Med ZEISS SmartLife-brilleglas får dine øjne den hjælp, de har brug for. Uanset hvad de udsættes for, har du altid et skarpt og behageligt syn.. Du skal være opmærksom på verden omkring dig og samtidig fokusere på din smartphone, din laptop eller tablet. Du har brug for en brilleglasløsning, som kan følge med i din travle online livsstil.

Din visuelle adfærd påvirkes af, hvordan du bruger digitalt udstyr.

ZEISS SmartLife er baseret på ZEISS SmartView teknologien, som er udviklet på grundlag af undersøgelser af moderne livsstil, visuel adfærd og individuelle aldersrelaterede synsbehov. Denne teknologi tager højde for følgende aspekter:
ZEISS SmartLife er specielt designet til din online livsstil. Det betyder, at du altid kan være mobil. Uanset, hvad dine øjne skal klare i dag.

Kom ind i forretningen og hør mere om dine nye ZEISS SmartLife brilleglas