Zeiss i.Profiler Plus - Verdens mest præcise synsudmåling

ZEISS i.profiler® Plus - En synsundersøgelse i verdensklasse

Som de eneste på Lolland og Falster, tilbyder vi i forretningen, udmåling af synsstyrker med den nyeste teknologi, ZEISS i.profiler® Plus fra Carl Zeiss Vision.
Med ZEISS i.profiler® Plus kan vi tilbyde markedets mest præcise udmåling af synsstyrkerne.

Som at få flere pixels i kameraet
Måleapparatet Zeiss i.Profiler Plus kan med en nøjagtighed på kun 0,01 dioptri detaljeret analysere øjets fejl og udfordringer – også i mørke - samt beregne de individuelle glas og få dem produceret med maksimal præcision og 25 gange mere præcist end konkurrenternes brilleglas.

Klarere farver, større kontrast og skarpere syn er gode nyheder for sikkerheden i trafikken – især om aftenen og natten. Dine øjne er lige så unikke som dine fingreaftryk. Med Zeiss i.Scription teknikken får du brilleglas, som er perfekt tilpassede til din synsfejl, dit stel og din ansigtsform. Bestil tid til en synsundersøgelse i særklasse på vores

online booking

ZEISS Drivesafe
Vi har siden november 2011 kunne tilbyde brilleglas med Zeiss i.scription til vores kunder. Oktober 2015 kom Zeiss med et nyt og banebrydende trafikoptimeret design af brilleglas til din hverdagsbrille. Læs mere om ZEISS Drivesafe

Se mere med i.Scription® brilleglas

Synsprøven bliver foretaget ved hjælp af en ny teknologi, hvor man ikke kun måler øjet, mens det har de bedste betingelser, men også under lysforhold, hvor øjet skal yde sit bedste for at se klart. Derfor kan man kortlægge øjets styrker og svagheder langt mere præcist, end man kan i en traditionel synsprøve, og det gør igen, at man kan slibe brilleglas, der langt mere præcist passer til øjnenes behov.
ZEISS i.Profiler laver en nøjagtig synsprofil af hvert øje. Synsprofilen er en slags optisk landkort over dine øjne. Selv de mindste afvigelser fra øjets idealform måles elektronisk og gøres synlige. Fra synsprofilen får vi alle de data, vi skal bruge for at beregne og fremstille de ZEISS præcisionsglas, som er det bedste match til netop dine øjne. Ingen andre brilleglas fremstilles med så høj præcision.
Klarere, skarpere og mere afslappet syn
Med i.scription tager vi ikke kun hensyn til om du er langsynet, nærsynet eller har en bygningsfejl, men til hele øjets syns-profil, som er lige så unik som et fingeraftryk. Vi måler dine øjne mere detaljeret end nogensinde før, og kan opdage afbildningsforhold, der aldrig har været korrigeret for tidligere, samt måle dine øjne i simuleret mørke.
Brilleglassene bliver individuelt fremstillet med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, til forskel fra almindelige brilleglas, hvor nøjagtigheden er 0,25. Det resulterer i et helt unikt brilleglas, og giver dig et langt skarpere og klarere syn.
Det er dog stadig nødvendigt at lave den almindelige synsprøve - for eksempel for at analysere rumopfattelsen.
Optiker & indehaver
Optiker & indehaver
Linda Thilqvist

Tidsbestilling

Med ZEISS i.profiler® PLUS kan vi tilbyde markedets mest præcise udmåling af dine synsstyrker.

Bestil tid til Lolland og Falsters mest præcise synsundersøgelse.

BESTIL TID