Synsundersøgelse

SYDHAVSØERNES MEST PRÆCISE SYNSUNDERSØGELSE!

Efter en eksklusiv og krævende uddannelse tilbage i 2014, blev vi officielt ZEISS certificerede til markedets mest præcise synsundersøgelser. ZEISS certificeringen kræver at vi løbende uddannes i og holder os opdateret i den nyeste viden om optik.

Med ZEISS i.Profiler® Plus kan vi måle dine synsstyrker "25 gange mere præcis end konventionelle synsundersøgelser" og med ZEISS i.Scription i markedets bedste brilleglas, betyder det bedre nattesyn, større kontraster og klarere farver.

Ved synsundersøgelsen vil vi undersøge den almene sundhedstilstand af dine øjne, Vi har mulighed for trykmåling, foto af øjets overflade og spaltelampeundersøgelse, hvor vi lyser ind i øjet. De enkelte undersøgelser vil blive udført efter behov, eller hvis der er noget unormalt ved synet / atypiske refraktionsændringer.

Regelmæssige synsprøver kan være med til at afsløre og løse almindeligt forekommende synsproblemer og sikre et velfungerende syn hele livet,

Vi sætter en stor ære i altid at have den personlige kontakt og dialog med vores kunder. At få foretaget en synsprøve, at købe en brille eller få kontrolleret synet til kontaktlinser, skal ikke være noget der foregår "på samlebånd". Derfor afsætter vi også altid god tid til dig

Samme 2 personer hele vejen – også næste gang du kommer

For os er kontakt, samtale og gensidig tillid en vigtig faktor i vores arbejde, for at kunne levere den bedste kvalitet til vores kunder, og kvaliteten ligger ikke kun i selve brillen eller linsen, men også i den måde vi sammen med vores kunder kommer frem til den helt rigtige løsning. Vi har ingen standardløsninger, vi yder altid individuel personlig rådgivning og lægger meget vægt på den enkeltes meninger og tanker.

For os er det vigtigt at dine briller altid fungerer som de skal, og er komfortable at have på. Derfor skal du hellere komme til os i forretningen en gang for meget end en gang for lidt.

Ved tidsbestilling til synsundersøgelse afsætter vi 1 time og til linsekontrol ½ time
KLARERE, SKARPERE OG MERE AFSLAPPET SYN

Med ZEISS i.Profiler® PLUS udføres synsundersøgelsen meget mere præcist end det hidtil har været muligt

Med i.scription tager vi ikke kun hensyn til om du er langsynet, nærsynet eller har en bygningsfejl, men til hele øjets syns-profil, som er lige så unik som et fingeraftryk. Vi måler dine øjne mere detaljeret end nogensinde før, og kan opdage afbildningsforhold, der aldrig har været korrigeret for tidligere, samt måle dine øjne i simuleret mørke.

Brilleglassene bliver individuelt fremstillet med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, til forskel fra almindelige brilleglas, hvor nøjagtigheden er 0,25. Det resulterer i et helt unikt brilleglas, og giver dig et langt skarpere og klarere syn.

Vi nøjes derfor heller ikke med at bruge en linial eller at sætte kryds med en tusch på brillen, for at få centrere brilleglassene i det valgte brillestel i forhold til din PD (pupil distance) og læsehøjde. Det er bare ikke præcist nok! Derfor bruger vi en ZEISS i.Terminal 2 til at tage et billede af dig med dit nye brillestel, og får derfor en meget opmåling til når dine brilleglas skal bestilles hos ZEISS Vision og efterfølgende monteres i dit nye brillestel. Det er yderst vigtigt at have en præcis opmåling for en præcis montering af dine nye brilleglas
ZEISS i.Profiler Plus
LIDT I TVIVL!?

En del kunder har nævnt, at de ved en "almindelige" synsprøve, godt kunne blive i tivvl om det første eller det andet billede var det bedste. En situation som mange kan nikke genkendende til. Men ZEISS i.Profiler undgås denne tvivl, da maskinen måler øjnene på samme præcise måde hver gang. Dette uden at kunden skal svare på noget som helst!

Efter målingen med ZEISS i.Profiler® vil vi sammen gennemgå "fingeraftrykket" af dine øjne, vist på en computer skærm, inden vi gennefører den "almindelige" synsprøve.

Allerede ved den første måling med ZEISS i.Profiler®, vil vi være opmærksomme på eventuelle atypiske ændring af øjnenes styrker. Ved mistanke om eventuelle øjensygdomme (grå stær, grøn stær, alderspletter "AMD" m.fl.) vil disse i den efterfølgende "almindelige" synsprøve blive efterkontrolleret og yderligere undersøgelse vil blive foretaget, for at finde problemet til ændringen

TRYKMÅLING AF ØJET

I synsprøverummet har vi et tonometer, som bruges til måling af trykket i øjet. Denne måling vi blive foretaget ved de fleste undersøgelser ved alle synsundersøgelser.

SPALTELAMPEUNDERSØGELSE

Ved spaltelampeundersøgelse vurderes øjets slimhinder, tårefilmen, hornhinden, regnbuehinden, øjenlinsen og den forreste del af glaslegemet. Her kan vi blandt andet se om der skulle være en begyndende grå stær, eller andet som evt. skal undersøges nærmere af en øjenlæge.

BILLEDE AF ØJETS OVERFLADE

Til brug ved især kontaktlinsekontrol, vil der blive taget billede af øjets overflade med et spaltelampe kamera. I enkelte tilfælde vil dette også blive foretaget ved synsundersøgelsen til vores brillekunder.
ØJENLÆGE

Ved synsprøven vil der ind imellem kunne konstateres synsfejl, som kan skyldes begyndende grå stær, grøn stær, diabetis AMD eller på anden måde være sygdomsrelateret. Disse synsfejl / synsforandringer bør efterses hos øjenlæge. Derfor vil vi i enkelte tilfælde anbefale at en øjenlæge bliver konsulteret, inden vi laver en eventuel brille.

EGET VÆRKSTED

Når en brille forlader vores forretning, skal den være 100% tilpasset dine øjne. Vi mener derfor at det er at gå på kompromis at få slebet og monteret glassene på et centralt værksted / ude af huset. Derfor har vi eget værksted, hvor optikeren som har taget synsprøven også sliber glassene med ned til 1/100 milimeters nøjagtighed.
GARANTI

Efter at have foretaget målinger med Zeiss i.Profiler siden november 2011, har under 1% af vores kunder haft problemer med deres nye brille, både med og uden i.Scription, hvilket vi synes er et fantastisk resultat!

Vi kunne godt kalde det: Læsegaranti og "give dig en læse brille ved siden af, for at være sikre på at du kunne læse", Segaranti eller en eller anden Smartgaranti, men nøjes med at kalde det garanti! Kan du ikke bruge dine nye flerstyrke eller enkeltstyrke glas, bytter vi uden beregning til andre glas.

Sydhavsøernes mest præcise synsundersøgelse


ZEISS Relaxed Vision Center og i.Scription Specialist
ZEISS PROGRESSIVE GLASKOLLEKTION

Progressive glas er optiske mesterværker, som giver et jævnt syn fra nær til fjern via det, der kaldes den progressive korridor eller overgangsfeltet. Men der kan være stor forskel på progressive brilleglas. Dine progressive glas bør opfylde dine krav og passe til din livsstil – og selvfølgelig også budget. De bør give dig et naturligt og behageligt syn. Det er vigtigt, at du forstår, præcis hvordan dine nye progressive glas fungerer. På baggrund af over 100 års erfaring med produktion af præcisionsbrilleglas og efter adskillige grundige markedsundersøgelser har ZEISS nu skabt fire forskellige typer progressive glas.

Der er forskel på brilleglas - og rigtig gode brilleglas
lige som der er forskel på en Fiat og en Mercedes!
Indehaver
Indehaver
Palle Thilqvist

Tidsbestilling

Med ZEISS i.profiler® PLUS kan vi tilbyde markedets mest præcise udmåling af dine synsstyrker.

Bestil tid til Lolland og Falsters mest præcise synsundersøgelse.

BESTIL TID