RAY-BAN GENUINE SINCE 1937

Ray-Ban er et solbrille- og brillefirma, som blev startet i 1937 af det amerikanske firma Bausch & Lomb. I 1999 blev Ray-Ban solgt til italienske Luxottica Group.

Når man nævner solbriller, kan man ikke komme uden om Ray-Ban som siden 1930’erne har været med til at skubbe grænserne for stil og mode. Ray-Ban er siden 1937 blevet kendt for deres karakteristiske solbrilledesign, som ses overalt i bybilledet og kan i dag bryste sig af at have verdens største solbrille brand.

Ray-Ban’s stilikon Aviator blev produceret for første gang i 1937, som utility til det amerikanske flyvevåben. Ray Ban’s andre ikoner som klassikeren Wayfarer kom i 1952 og Clubmaster i 1986. Disse 3 modeller er nok de mest kendte og har være båret af mange Hollywood stjerner gennem årene, blandt andet i filmene Men in Black, Top Gun, Dødens Gab m.fl. og kendte personligheder som Humphrey Bogart, Bob Marley og Bob Dylan har også brugt de populære solbriller. Mærket er elsket af filmstjerner, musikere og kunstnere men også af de Skandinaviske modeelskere.

Med hver eneste nye kollektion sætter RAY-Ban nye standarder og trends for den kommende sæson.

Top-end design, perfekt forarbejdning og allerhøjeste materiale-kvalitet går op i en højere enhed i disse uundværlige solbriller.

Når det kommer til Ray-Ban, siger navnet det hele!