Solbriller

Dansk design siden 1966

Solbriller fra Prego

Se godt ud, og undgå solens skadelige UV-stråler imens
De fleste af os forstår, at vi skal bruge solcreme for at passe på solens farlige UV-stråler.
Dine øjne har mindst lige så stort behov for beskyttelse som din hud - ligegyldidigt om du i forvejen bruger almindelige briller eller ej.
Kig forbi og se vores kollektion af lækre solbriller fra PREGO, udelukkende med kvalitetsglas, som garanterer optimal beskyttelse.

HUSK også altid solbriller i bilen

Blænding af solen, kan skabe farlige situationer i trafikken. Det er derfor vigtigt altid at have et par gode solbriller i bilen. Bruger du briller med styrke, er det ingen hindring! Du kan nemlig få solbriller med præcis samme styrke som i dine briller.
Prego solbriller
Prego model 23337 - NYT SYN Nørre Alslev

Med en brille fra PREGO får du høj kvalitet, god pasform og en skarp pris - Vores solbriller til kvinder og solbriller til mænd er af optisk kvalitet og laves efter de højeste brillestandarder - det betyder, at du nemt kan få glas med styrke i dine solbriller. Og samtidig få en solbrille, der bare sidder rigtig godt og føles behagelig - time efter time, dag efter dag og år efter år.

Vores designs er både eksperimenterende, men også klassiske - så du er sikret mode solbriller, der holder i mange år. Og så du selv har muligheden for at vælge mellem vores tidsløse designs og vores mere trendy, eksperimenterende mode solbriller. Du kan finde din helt egen stil - hvad end du leder efter solbriller til kvinder eller solbriller til mænd.

Dine briller og solbriller skal passe til dig – Hos PREGO får du super kvalitet til en rigtig skarp pris med den helt rette pasform. Sidstnævnte er vigtigere, end du måske tror. Vores bluelight briller og solbriller laves med dig og din næse for øje. Fordi vi ved, hvor vigtig den helt rette pasform er. Både for din daglige brug af brillen og for holdbarheden. For når de sidder godt, har du også lyst til at bruge dem meget og passe på dem - og så kan du få glæde af dem i mange år.

Pas på dine øjne med solbriller fra PREGO – Vores briller ser ikke bare godt ud; de passer også rigtig godt på dine øjne. Både mod mod solens farlige UVA- og UVB-stråler


Med Solbriller fra PREGO sikrer du dig, at du passer på dine øjne, så du undgår gener og alvorlige skader på sigt. De sikrer dig også, at du hver dag slipper for hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, fordi dine øjne er på overarbejde.

Vi skal passe på vores øjne - vi skal have dem hele livet.

Vejledende udsalgspris: DKK 599,- og 999,-.


Se hele kollektionen fra Danske Prego her