Solbriller

Kom ind og se den nyeste kollektion af Prego solbriller

Se godt ud, og undgå solens skadelige UV-stråler imens

De fleste af os forstår, at vi skal bruge solcreme for at passe på solens farlige UV-stråler.
Dine øjne har mindst lige så stort behov for beskyttelse som din hud - ligegyldidigt om du i forvejen bruger almindelige briller eller ej.
Kig forbi og se vores kollektion af lækre solbriller fra PREGO, udelukkende med kvalitetsglas, som garanterer optimal beskyttelse.

HUSK også altid solbriller i bilen

Blænding af solen, kan skabe farlige situationer i trafikken. Det er derfor vigtigt altid at have et par gode solbriller i bilen. Bruger du briller med styrke, er det ingen hindring! Du kan nemlig få solbriller med præcis samme styrke som i dine briller.

Prego model 23337 - NYT SYN Nørre Alslev

Elegance with a contemporary feeling - Danske PREGO har med sin 2017 kollektion igen formået at skabe tidsløse og klassiske sollbriller og brillestel i høj kvalitet. Kollektionen byder på lækre materialer som er formet og forarbejdet i hænderne på nogle af verdens bedste håndværkere indenfor brille-fremstilling. Der er leget med nye små designdetaljer som gør hver enkelt solbrille helt unik og sikrer, at der er en model ,som kan understrege netop det look, du ønsker at udtrykke.

Det klassiske skandinaviske design med et twist kommer til fulde til sin ret i PREGOs 2017 kollektion. Tynde stænger sikrer det lette og elegante look tilsat brug af lækre trims og flotte nye farver giver hver enkelt solbrille et unikt look som dog har bevaret tidsløsheden. Med en PREGO solbrille sikrer du en solbrille som du vil elske at understege din stil med i mere end én sæson.

Contemporary shapes – Den ikoniske panto facon er for alvor tilbage!
I PREGOs 2017 kollektion er der panto solbriller i flere udgaver, men ens for alle er at faconen er opdateret til en moderne, klædelig facon til både herrer og damer. Så om du er til en helt klassisk panto metal-solbrille med polariserede glas i cool sort, gun eller varm light gold med varme brune glas, eller en fræk kombisolbrille med acetat front og metalstænger finder du det i PREGOs kollektion. Du kan også vælge at understrege dit personlige look med en panto acetat solbrille med en klassisk ensfarvet front tilsat nogle tjekkede acetat stænger i mønstret wood-look. Mulighederne er mange, og udfordringen er kun at skulle begrænse sig. Men ligesom vi jo alle har mere end ét par sko, kan vi jo også med god samvittighed have mere end ét par solbriller.

For the men – PREGO præsenterer også i år en række herre-solbriller til både den moderne og tidsløse mand. Materialerne er som altid nøje udvalgte; Polariserede solglas, flex-stænger, alu-magnesium for blot at nævne nogle af de materialer der sikrer høj kvalitet, god pasform og holdbarhed. Ud over de klassiske sorte og grå solbriller byder 2017 kollektionen på solbriller i varm brun metal og cool blå metal til at matche tidens trends i tøj og accessories til herrer.

Quality & durability – 2017 kollektionen fra PREGO tæller 200 unikke solbriller til måde mænd og kvinder i spændende farvekombinationer, lækre materialer og med smukke design detaljer. Har du brug for styrke i dine solbriller, så er der endnu et argument for at vælge PREGO, for hele kollektionen kan monteres med glas med styrke.

Alle PREGO solbriller sikrer naturligvis optimal beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.
Vejledende udsalgspris: DKK 399,- og 799,-.